Výber šiat podľa znamenia zverokruhu

Každé znamenie zverokruhu má svoje jedinečné charakteristiky, ktoré môžu ovplyvniť výber šiat. Od farieb a štýlov až po materiály, váš horoskop môže poskytnúť inšpiráciu na to, aké šaty najlepšie vyjadrujú vašu osobnosť. Tu je prehľad, ako si vybrať šaty podľa znamenia zverokruhu.

  1. Baran (21. marec - 19. apríl):

Barani sú odvážni a energickí. Odporúčajú sa im šaty v jasných farbách ako červená alebo oranžová. Vzory s dynamickými detailmi, ako sú rýchle línie, odrážajú ich osobnosť. Krátke šaty alebo priliehavé strihy posilnia ich sebavedomie.

  1. Býk (20. apríl - 20. máj):

Býci preferujú pohodlné a kvalitné materiály. Šaty v pastelových farbách ako svetlozelená alebo ružová, s jednoduchým a elegantným strihom, sú ideálne. Klasické a nadčasové kúsky, ktoré sa dajú ľahko kombinovať, sú pre nich výnimočné. 

  1. Blíženci (21. máj - 20. jún):

Blíženci sú známi svojou hravosťou a zvedavosťou. Môžu experimentovať s rôznymi štýlmi, vrátane asymetrických strihov a farebných vzorov. Svetlé farby a nezvyčajné kombinácie ich oblečenia odrážajú ich živú osobnosť.

  1. Rak (21. jún - 22. júl):

Raci sú emocionálni a citliví, a preto preferujú jemné a romantické šaty. Pastelové farby ako modrá alebo biela s čipkovými detailmi sú ideálne. Dlhé šaty s voľným strihom poskytnú komfort a eleganciu.

  1. Lev (23. júl - 22. august):

Levy sú prirodzené líderky a radi na seba pútajú pozornosť. Zlaté, červené alebo oranžové šaty s lesklými detailmi budú dokonalou voľbou. Odvážne a extravagantné strihy posilnia ich charizmu. 

  1. Panna (23. august - 22. september):

Panny sú praktické a preferujú minimalistické šaty. Tmavé a neutrálne farby ako čierna alebo šedá s čistými líniami a jednoduchými strihmi sú pre ne ideálne. Dobre padnúce šaty s kvalitnými materiálmi podčiarknu ich štýlový vzhľad. 

  1. Váhy (23. september - 22. október):

Váhy sú známe svojou túžbou po harmónii a rovnováhe. Elegantné šaty v pastelových farbách alebo s jemnými kvetinovými vzormi budú pre nich dokonalé. Dlhé, splývavé šaty s kvetinovými motívmi im prinesú pocit krásy a pôvabu.

  1. Škorpión (23. október - 21. novembra):

Škorpióni sú tajomní a intenzívni, čo sa odráža aj v ich voľbe šiat. Hlboké farby ako čierna, bordová alebo tmavozelená sú ideálne. Priliehavé strihy s detailmi, ktoré odhalia trochu pokožky, dodajú ich vzhľadu pôvab. 

  1. Strelec (22. novembra - 21. decembra):

Strelci sú dobrodruhovia, ktorí preferujú pohodlné a vzdušné šaty. Svetlé farby a voľné strihy s tropickými alebo geometrickými vzormi sú ideálne. Džersejové šaty budú perfektnou voľbou na aktívne dni.

  1. Kozorožec (22. decembra - 19. januára):

Kozorožci preferujú klasiku a kvalitu. Neutrálne farby, ako sú tmavá modrá alebo hnedá, s elegantnými a sofistikovanými strihmi, sú pre nich ideálne. Kvalitné materiály a minimalistické detaily posilnia ich profesionálny vzhľad.

  1. Vodnár (20. januára - 18. februára):

Vodnári sú jedineční a radi experimentujú. Môžu sa rozhodnúť pre neobvyklé farby a vzory. Šaty s asymetrickými strihmi a modernými detailmi odrážajú ich individuálny štýl.

  1. Ryby (19. februára - 20. marca):

Ryby sú snivé a romantické. Preferujú jemné farby ako modrá a fialová, s voľnými a splývavými strihmi. Kvetinové vzory a čipkované detaily im dodajú nádych fantázie. 

Pri výbere šiat podľa znamenia zverokruhu je dôležité zohľadniť nielen farby a strihy, ale aj svoj osobný štýl. Urobte z módnych rozhodnutí zábavnú hru a nechajte svoju osobnosť zažiariť!

Späť do obchodu